Quin tema serà el pròxim del que parlem?

jueves, 3 de noviembre de 2011

COM VAIG CONÉIXER A LA VOSTRA MARE

Avui us parlarem d'una de les millors sèries de televisió del moment. Suposo que no haureu reconegut ràpidament la sèrie sense dir-vos que en castellà és Como conocí a vuestra madre. Aquesta sèrie la feien al canal Neox o a la televisió de pagament Fox.

La sèrie està ambientada a Nova York i la sèrie està en funcionament desde 2005. La sèrie representa que és una història que els hi explica un dels protagonistes als seus fills a l'any 2030 sobre com va conèixer a la mare dels nens. Però mai se sap qui és realment la mare.

Els seus protagonistes són: Ted Mosby, el pare dels nens i protagonista de la sèrie, Lily Aldrin, una noia baixeta i llunàtica, Marshall Ericksen, la parella de la Lily i el millor amic del Ted, Robin Scherbatsky, la primera nòvia del Ted i partidària de qualsevol cosa que es dispari, i Barney Stinson, un home que no coneix al seu pare (pensa que és el presentador de "El preu just") i és l'home més heterosexual de la televisió (superant a Charlie Sheen), tot i que l'actor sigui gay.

D'esquerra a dreta: Barney Stinson, Robin Scherbatsky, Ted Mosby, Lily Aldrin i Marshall Ericksen 
En conclusió: aquesta sèrie és una d'aquelles de les que no et pots perdre i es pot gaudir molt durant les sis temporades ja fetes. Esperem que la sèrie duri moltes temporades més.
Aquí us deixem amb un vídeo de la sèrie.

1 comentario:

  1. NOTA: SUFICIENT
    Molta informació amuntegada però sense argumentació. Els conectors són fluixos i les conclusions pobres. Podeu millorar.

    ResponderEliminar