Quin tema serà el pròxim del que parlem?

sábado, 19 de noviembre de 2011

SCREAM

Avui parlarem d'una pel·lícula de terror que domina tots els aspectes, menys el de fer por (més aviat fa pena). Suposo que pel títol i per la descripció sabeu que parlarem de Scream. Parlarem només de la primera ja que totes les altres són iguals.

La pel·lícula tracta d'un assasí anomenat "Ghost Face" (cara de fantasma) que es dedica a trucar per les dates de Halloween normalment preguntant quina és la teva pel·lícula favorita de terror. Normalment l'assasí fa preguntes de la pel·lícula.Si falles una preguta, mata a qui més unit estás (que normalment el té segrestat). Tot comença amb l'assasinat de la mare de la protagonista (Sidney Prescott, interpretada per Neve Campbell).

Aquesta pel·lícula és probablement una de les pitjors pel·lícules de terror de la història ja que és clar que una persona en les situacions de la pel·lícula no deixaria en safata la seva forma de morir assasinat. Els actors són semblant a unes gallines que han caigut de la gàbia i que comencen a córrer d'un costat a un altre.

Mai es sap qui es l'assasí fins el final, però per la meitat de la pel·lícula començen a haver diferents sospitosos. La veritat és que la gent que no li agradi veure pel·lícules de por val més que primer miri aquesta, perquè quasi no fa por. En conclusió: no totes les pelis de terror fan por de veritat, i com a exemple tenim aquesta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario