Quin tema serà el pròxim del que parlem?

jueves, 1 de diciembre de 2011

FCBARCELONA - RAYO

Hola a tothom, avui us parlarem del Barça - Rayo Vallecano, que va acabar guanyant el Futbol Club Barcelona 4-0 amb dos gols d'Alexis Sanchez, un de David Villa i un altre de Leo Messi.

Al Barça li van adelantar el partit contra el Rayo, van ser els primers equips en jugar aquella setmana ja que el mundial de clubs els ocupava lloc i temps.
Els primer gol va ser d'Alexis al minut 28, el segon també d'Alexis al 40', el tercer de David Villa al 42' i el quart i ultim gol va ésser de Leo Messi al  49'.

La alineació del Barça va ser aquesta:

Víctor Valdés a la porteria.
Abidal, Mascherano, Piqué i Dani Alves de defenses.
Iniesta, Keita i Xavi al mig del camp. Villa, Messi i Alexis Sánchez com a davanters.
La alineació amb la meva opinió, es bastant encertada; Alves i Abidal de laterals (el primer el dretà i el segon, l'esquerrà) tenen més facilitat per buscar espais i anar avançant de mica en mica, Mascherano i Piqué al mig per poder també fer una mica de espais. Al mig Iniesta i Xavi adelantats per poder fer bones assistències als davanters i Keita una mica més atrasat. Villa, Messi i Alexis, jugadors de bona qualitat (exceptuem el primer) col·locats perfectament i així poder fer més gols.









També la alineació del Rayo perdó però no comentarem moltes coses. La defensa va ser:
Cobeño de porter.
José Casado, Amaya, Arribas i Coke com a defenses.
Al mig del camp Javi Fuego, Susaeta, Armenterds i Juci.
I com a delanters Trejo i Aganzo.
Va fer un gran partit encara que es sentís molt superat pel Barça i des d'aquí li enviem un "cop a l'espatlla" digital. És un equip que lluita per estar a primera i mereix un gran respecte.









A Piqué li van posar la quarta tarjeta groga i es perdrà un partit, però es va notar molt que va provocar la targeta i estarà dos partits sense jugar. A Valdés també li van posar una tarjeta per protestar.
Els canvis del Barça van ser Thiago per Xavi, que va fer un bon patit, Adriano per Alexis, que va ser un dels seus millors partits en el Barça i Cesc per Iniesta, que també va fer un gran partit.

En conclusió: creiem que el Barça, per estar molt a prop de jugar contra el Reial Madrid està fent uns bons partits (a part del Barça - Getafe d'aquest cap de setmana passat que va perdre per 0-1). Estan en plena forma i preparats per jugar contra el Madrid.

















1 comentario: